Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TRAJNI JAVNI POZIV za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za sudjelovanje u projektu “ZAŽELI IV – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE”

Dana 15. prosinca 2023. godine načelnik Općine Ivankovo potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje projekta „Zaželi IV-prevencija institucionalizacije“ sa Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Uredom za financiranje i ugovaranje projekata EU čiji je cilj povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi.

Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama (65 i više godina) i osobama s invaliditetom (starijim od 18 godina) i to kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Sve osobe koje ispunjavaju uvjete prema Javnom pozivu i žele sudjelovati u projektu mogu se prijaviti u periodu trajanja projekta “ZAŽELI IV – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE”, a najkasnije do kraja rujna 2026. godine, svaki radni dan od 08-16 h osobno u prostorijama Općine Ivankovo, Bošnjaci 6, Ivankovo i Razvojne agencije Ivankovo d.o.o., Bošnjaci 18, Ivankovo. 

Javni poziv i potrebni obrasci:

Skip to content