Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sufinanciranje radnih bilježnica i radnih materijala i nabava bilježnica za učenike od 1. – 8. razreda OŠ, šk. godina 2023./2024.

OBAVIJEST ZA RODITELJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA NA PODRUČJU OPĆINE IVANKOVO ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024.

Za nadolazeću školsku godinu udžbenici za redovne i izborne predmete za učenike od 1. do 8. razreda bit će dodijeljeni početkom školske godine u prostorijama škole.

Općina Ivankovo i ove godine namjerava na svom području (naselja Ivankovo, Retkovci i Prkovci) iz socijalnog programa provesti financiranje radnih bilježnica, radnih materijala za izvođenje vježbi, zbirki zadataka i likovnih mapa. Popisi radnih materijala objavljeni su na web stranicama osnovnih škola gdje se isti mogu preuzeti.


Financiranje radnih bilježnica, radnih materijala za izvođenje vježbi, zbirki zadataka i likovnih mapa provest će se prema dostavljenom zahtjevu i dokumentaciji kako slijedi:
– zahtjev za nadoknadu troškova podnosi se na posebnom obrascu (obrazac možete preuzeti u
Općini Ivankovo od 04. rujna ili OVDJE),
– dokaz o prebivalištu roditelja/posvojitelja učenika, podnositelja zahtjeva (preslika osobne
iskaznice),
– dokaz o troškovima nabave radnih bilježnica, radnih materijala za izvođenje vježbi, zbirki
zadataka i likovnih mapa (originalni račun),
– preslika kartice tekućeg računa podnositelja zahtjeva.
Zahtjev za naknadu troškova podnosi se Općini Ivankovo, Bošnjaci 6, Ivankovo ISKLJUČIVO od 04.09. do 31.10.2023., a isplata naknade izvršit će se nakon obrade zaprimljenih zahtjeva.

 

OSIGURANE I ŠKOLSKE BILJEŽNICE
Općina Ivankovo će i ove godine osigurati nabavu i podjelu školskih bilježnica svim osnovnoškolcima na svom području (naselja Ivankovo, Retkovci i Prkovci).
Svaki učenik će dobiti odgovarajući broj bilježnica za svaki predmet koji će biti dostatan za gotovo cijelu školsku godinu.
O načinu podjele školskih bilježnica roditelji učenika će biti pravovremeno obaviješteni.

Skip to content