Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Održana Početna konferencija projekta Zaželi IV – prevencija institucionalizacije

U srijedu, 28. veljače 2024. godine održana je Početna konferencija projekta Zaželi IV – prevencija institucionalizacije čija je provedba započela u Općini Ivankovo.
Trajanje projekta je 36 mjeseci, s tim da će se korisnicima ovoga projekta pružati pomoć 32 mjeseca.
U Općini Ivankovo je tim povodom zaposlena voditeljica projekta te 22 radnice za pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama sa invaliditetom za preko 140 korisnika s kojima je tim povodom načelnik Općine Ivankovo potpisao ugovore o radu.

Uvodnu prezentaciju o provedbi projekta održala je voditeljica projekta, Ivana Žgela.
Načelnik Općine Ivankovo u svom je govoru istaknuo zadovoljstvo radom svih sudionika na projektu te je poželio svim radnicama uspješnu realizaciju ovoga projekta u narednim mjesecima istaknuvši da će Općina Ivankovo i dalje nastaviti sudjelovati u ovakvim i sličnim projektima.
Po završetku konferencije radnicama su podijeljeni i bicikli za lakši dolazak do korisnika koje će koristiti za cijelo vrijeme trajanja projekta, kako je to bilo i prethodnih godina.
Vjerujemo da će se ovaj značajan projekt za našu Općinu i dalje provoditi uspješno na zadovoljstvo zaposlenica, ali i krajnjih korisnika koji u njemu sudjeluju.
Skip to content