Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obavijest: Podnošenje Zahtjeva za priznavanje prava na jednokratnu naknadu Hrvatskom centru za socijalni rad uslijed prirodne nepogode

Poštovani mještani,
Hrvatski centar za socijalni rad omogućava podnošenje Zahtjeva za priznavanje prava na jednokratnu naknadu na temelju kojeg svi mještani koji su pretrpjeli materijalnu štetu uslijed prirodne nepogode mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu naknadu.

Jednokratna novčana naknada iznosi:
– do 331,81 € za SAMCE
– do 464,53 € za OBITELJ

Zahtjev za jednokratnu naknadu podnosi se Hrvatskom centru za socijalni rad, Područni ured Vinkovci uz koji je, između ostalog, potrebno priložiti Potvrdu o nastaloj šteti prema evidenciji Stožera civilne zaštite Općine Ivankovo koju vam izdaje Općina Ivankovo.

Potvrdu je moguće ishoditi u Općini Ivankovo, Bošnjaci 6 svaki radni dan, od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00 sati.

U Općini Ivankovo moguće je preuzeti i obrazac Zahtjeva za priznavanje prava na jednokratnu naknadu, a sa obrascem i potvrdom, preslikom osobne iskaznice podnositelja, podacima o članovima kućanstva te brojem tekućeg računa potrebno je javiti se u Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Vinkovci, Glagoljaška 31 e, 32100 Vinkovci, telefon: 032/332-315.

Osim osobno u Općini Ivankovo, obrazac Zahtjeva moguće je preuzeti i OVDJE.

Skip to content