Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

JAVNI POZIV za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za sudjelovanje u projektu „ZAŽELI IV– PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“

Dana 15. prosinca 2023. godine načelnik Općine Ivankovo potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje projekta „Zaželi IV-prevencija institucionalizacije“ sa Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Uredom za financiranje i ugovaranje projekata EU čiji je cilj povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi.

Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama (65 i više godina) i osobama s invaliditetom (starijim od 18 godina) i to kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Ovim putem molimo sve osobe koje ispunjavaju uvjete prema Javnom pozivu da svoju prijavu dostave najkasnije do 09. veljače 2024. godine svaki radni dan od 08-16 h osobno u prostorije Doma za starije, Bošnjaci 18, Ivankovo. 

Sve informacije i dodatna pojašnjenja mogu se dobiti osobnim dolaskom u Dom za starije Ivankovo, Bošnjaci 18 ili na mob: 099 473 6650.

Javni poziv i potrebni obrasci:

Skip to content